Інноваційні харчові технології на виставці продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine 2018 Назад

Інноваційні харчові технології на виставці продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine 2018

23-25 жовтня в МВЦ при підтримці RIA.com столиці пройде ХХI Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв.

Інноваційні харчові технології на виставці продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine 2018

Изображение выглядит как человек, внутреннийОписание создано с очень высокой степенью достоверности

23-25 жовтня в МВЦ при підтримці RIA.com столиці пройде ХХI Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв. WorldFood Ukraine – це не тільки найкращий варіант заявити про себе, презентувати продукти, спланувати стратегію подальшого просування, підвищити лояльність клієнтів і знайти нових партнерів, а й можливість впровадити передові технології, залучити інвестиції та досягти домовленостей про укладення вигідних контрактів.

Ваше запрошення: http://bit.ly/2LTVWSO

На WorldFood Ukraine працюватимуть вже відомі та протестовані бізнес-сервіси: Байєрська програма, Рітейл центр, Біржа праці та інші. Насиченою буде й Ділова програма виставки – спеціалізовані сервіси, галузеві конференції, лекції, майстер-класи від професіоналів професіоналам.

Почути про інновації та наукові дослідження можна буде на конференції від Open R&D Lietuva. Досвідчені експерти поділяться зарубіжним досвідом з українськими виробниками. Упровадження результатів інновацій та наукових досліджень на практиці залишається одним із основних складників створення промисловості, що базується на високих технологіях. На конференції обговоряться такі  теми: створення інноваційних харчових продуктів та нових функціональних матеріалів, технології виробництва більш безпечних і високоцінних харчових продуктів, інноваційні продукти в галузі агротехнологій, вплив мікробіологічних препаратів на врожайність та якість і т.д.

WorldFood Ukraine — це  найбільша в Україні виставка продуктів харчування та напоїв. У 2017 виставка об’єднала 180 компаній-учасниць з 15 країн серед яких: Україна, Італія, Іспанія, Іран, Нідерланди, Німеччина, Латвія, Малайзія, Південна Корея, Румунія, Туреччина, Шрі-Ланка та  8 251 - відвідувач виставки з 46 країн світу.

Найкращі рішення інноваційних харчових технологій на WorldFood Ukraine 2018!

До зустрічі 23-25 жовтня в Міжнародному Виставковому Центрі.

 

Промокод для отримання безкоштовного запрошення відвідувача виставки WorldFood Ukraine RW18

Деталі за посиланням: http://worldfood.com.ua

 

Контакти:
Олена Улещенко, керівник виставки
Тел: +380 (44) 496 86 45 (ext. 245)
Моб.тел:+38 (097) 388 4341
E-mail:     E.Uleshchenko@pe.com.ua
 


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье